fbpx

SEKITE MUS INSTAGRAME

 

Privatumo politika

DOWNTOWN PRIVATUMO POLITIKA

UAB „Smetonos klubas” (juridinio asmens kodas 304787958, buveinės adresas A.Smetonos g. 5, Vilnius) yra Asmens duomenų valdytojų valstybės registre įregistruotas asmens duomenų valdytojas, kuris renka ir naudoja asmens duomenis šioje privatumo politikoje nurodytomis sąlygomis ir tvarka.

  1. Ši privatumo politika yra skirta asmenims, kurie naudojasi “Downtown”  interneto svetainėje www.downtown.lt teikiamomis paslaugomis.
  2. Naudodamiesi “Downtown”  interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs besąlygiškai sutinkate su šia privatumo politika. Jei nesutinkate su privatumo politikos sąlygomis, jūs neturite teisės naudotis interneto svetaine ir joje teikiamomis paslaugomis.
  3. Registruodamiesi gauti naujienas, rezervuodami staliuką ar pirkdami bilietus, Jūs privalote pateikti savo el. pašto adresą.
  4. “Downtown” netikrina Jūsų pateiktos informacijos. Jūs esate atsakingas, kad registracijos anketoje pateikti duomenys būtų tikslūs ir  teisingi.
  5. “Downtown” neatsako už neteisėtą naudojimąsi Jūsų duomenimis, taip pat už Jums ar tretiesiems asmenims padarytą žalą pasinaudojant Jūsų duomenimis.
  6. Pateikdami savo duomenis svetainėje Jūs kartu suteikiate UAB „Smetonos klubas” teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje privatumo politikoje nustatytais tikslais visus ir bet kuriuos asmens duomenis.
  7. Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, taip pat kitų asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų. Tvarkydamas ir saugodamas Jūsų asmens duomenis “Downtown” įgyvendins tinkamas organizacines ir technines priemones, kurios užtikrins asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
  8. Jūsų asmens duomenys bus naudojami, siekiant įvykdyti užsakymus dėl bilietų pirkimo, suteikiant naudingą informaciją apie renginius,  bilietų kainas, kitus ypatingus pasiūlymus ar suteikti bet kokią kitą Jūsų pasirinktą informaciją bei siekiant tinkamai įvykdyti kitas interneto svetainėje teikiamas paslaugas.
  9. Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais tik gavus Jūsų sutikimą, kuris išreiškiamas registracijos anketoje pažymint atitinkamą langelį. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą, kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, apie tai informuodami “Downtown” administraciją el. laišku info@foodhall.lt

NAUJIENLAIŠKIAI

“Downtown” svetainėje įvesdami savo el. pašto adresą galite užsisakyti naujienlaiškius, kurie leis pirmiesiems sužinoti apie “Downtown” renginius. Įvedus elektroninio pašto adresą ir užsakius naujienlaiškį, Jūsų nurodytu el. paštu išsiųsime patvirtinimą.

Išsiuntęs naujienlaiškį, “Downtown” gali rinkti statistinius duomenis apie Jūsų elgesį, pavyzdžiui, ar atidarėte el. laišką, kokias nuorodas paspaudėte.

Jūsų el. pašto adresą naujienlaiškių siuntimo tikslu tvarkysime iki Jūsų atsisakymo gauti “Downtown” naujienas. Atsisakyti “Downtown” naujienlaiškių prenumeratos galite naujienlaiškio apačioje paspausdami atitinkamą nuorodą arba kitais šioje politikoje nurodytais būdais.

SLAPUKŲ NAUDOJIMAS

 Kas yra slapukai?

  • Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterio arba mobilaus prietaiso naršyklę, kai Jūs apsilankote svetainėje. Sekantį kartą apsilankius svetainėje šis failas gali būti nuskaitytas, kad svetainė galėtų atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą.

Kam mes naudojame slapukus?

  • Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, klientų aptarnavimą ir “Downtown” teikiamas paslaugas.
  • Prieigą prie statistinių duomenų apie “Downtown” svetainės lankytojus turi “Downtown” darbuotojai.
  • Prieigą prie techninių įrašų taip pat gali turėti “Downtown” partneriai, kurie teikia “Downtown” interneto svetainės turinio valdymo įrankius.
  • „Google Analytics” įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.”, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.” yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite paskaityti https://www.google.com/analytics/terms/dpa/dataprocessingamendment_20160909.html.
  • Slapukus galima ištrinti arba išjungti. Tai padaryti galima naudojant Jūsų pasirinktos naršyklės valdymo įrankius. Informaciją kaip ištrinti arba išjungti slapukus galima rasti internetinėse paieškos sistemose, suvedus paieškos frazę „Kaip ištrinti slapukus „čia įrašykite jus dominančios naršyklės pavadinimą”.
  1. Jūsų asmens duomenis turi teisę naudoti tik “Downtown” ir bendrovės partneriai, su kuriais UAB „Smetonos klubas” bendradarbiauja, vykdant ir administruojant interneto svetainėje teikiamas paslaugas. Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti atskleisti valstybės valdžios institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktuose nustatytais atvejais.
  2. Jūsų asmens duomenys bus saugomi ne ilgiau, nei to reikalauja šioje privatumo politikoje nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
  3. “Downtown” pasilieka teisę bet kuriuo metu vienašališkai keisti privatumo politikos sąlygas. Pakeistos privatumo politikos sąlygos įsigalioja nuo jų paskelbimo “Downtown”  interneto svetainėje www.downtown.lt  dienos.